Arkivet

Geco

20150614-DSX_5460-sissel-geco

20150614-DSX_5459-kilden

Som alltid er kilden et herlig sted

Ja, så tok livet plutselig en ny retning.  Eller, så kom det plutselig inn nye momenter i livet som det er nødvendig å ta hensyn til.  Efter at Peter der oppe i skogen ble så syk at han måtte flytte, og efter at Geco hadde bodd hos Giuseppe i et halvår, og efter at jeg forsto at Hustruen ikke på egen hånd greide å mustre motivasjon til å mosjonere tilstrekkelig, ja da var det ikke annet å gjøre enn å snakke med Giuseppe.  Han var fornøyd med å kunne konsentrere seg om sin egen hund, og var fornøyd med at Geco kunen få et nytt hjem.

Vi kjenner til Geco fra før.  Pål og Jørn kunne begge fortelle at de har hatt følge av Geco fra Giuseppes hus i Sant Alessandro og helt opp til Verruca.

Geco er hovedsakelig flat-coated retriever.  Ryktene forteller at han er mellom fire og seks år gammel.  Han er kjempesnill og har allerede lært seg tilstrekkelig norsk til at vi går godt sammen.

Det eneste problemet er at hunden til Giuseppe engang er påkjørt av en syklist.  På halvåret de levde sammen har Geco lært seg at sykler er farlige.  Han får panikk og og forsøker så godt han kan å stikke av når han  ser en.  Oppe i skogen rundt Montemagno kommer jo syklistene nedover uten en lyd så vi har hatt noen spennende episoder.  Men vi jobber med saken, og det går bedre og bedre for hver eneste dag.

Vi har gitt ham middel mot flått, og det har fungert over all forventning.  Det neste er besøk hos vetrinær for å sikre at alle vaksiner er tatt, og for å lese ut “chipen”.  Da vil vi få vite hvor gammel han er.  Det siste er at vi må dra til en eller annen offisiell myndighet sammen med den Peter og få overført hunden til oss i registeret.

Dagens tur startet med et besøk i kilden; lett å bli på godt humør av lyden av vannet som klukker ned i flaskene!

Kvinne og hund i skogen Formelt er Geco Hustruens hund.  Jeg tok ham inn for å sikre at hun mosjonerer så mye som hun mener at hun faktisk trenger.  Og det har allerede effekt.  Om ikke annet så ved at jeg ikke får kjeft nrå jeg foreslår at vi skal gå en tur i skogen.

Blomsterbarn

Blomsterbarn

Om tre uker skal vi på ti-dagers tur fra hytte til hytte i Appeninnene.  Geco sikrer at vi alle kommer i form til den tid!

Kommentar-fritt nettsted