Arkivet

Natteliv

Lever livet

Ikke noe galt om tradisjonellt natteliv men det er mye spennende å lese på Internett også.  Mens Hustruen snorker som bare hun kan ligger jeg her og leser om det ene og det andre.  Om Nikon D700, for eksempel.

Plutselig ser jeg at maskinen min har innebygget kamera og noen minutter med installasjon av ting og tang så fungerer det til og med.  Dermed kan jeg bringe til torgs bilder fra mitt spennende natteliv.

Eftersom bloggen ikke bare skal handle om Livia skal jeg begrense meg til å fortelle at hun i dag kunne si sitt førte ord.  Som den positive personen hun er ble det ordet JA.  Mor, Mormor og ikke minst Morfar hadde stor glede av å få henne til å gjenta det mange ganger.

Uansett hvor stort noe er så er det likevel summen av detaljene.

Kommentar-fritt nettsted