Arkivet

Oliven

Det jobbesDet er ikke så lett å få skarpe bilder når tiden må opp i 1/8 sekund. Selv ikke med en Hustru som er stoisk. Kanskje om jeg hadde støttet albuene på bordet. Eller hatt en linse med stabilisator. Eller….

Tanken var å vise at vi har stor glede av årets oliven. ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Oliven

Natteliv

Lever livet

Ikke noe galt om tradisjonellt natteliv men det er mye spennende å lese på Internett også. Mens Hustruen snorker som bare hun kan ligger jeg her og leser om det ene og det andre. Om Nikon D700, for eksempel.

Plutselig ser jeg at maskinen min har innebygget kamera og noen minutter med ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Natteliv

Sammen

Gjøre ting sammen

Denne bloggen har egentlig som mål å handle om andre ting enn Livia. Men hun gjør nå ganske mye av seg. Problemet er at huset ikke er innredet med tanke på en liten frøken som vil undersøke alt mulig. Dermed er det ikke mulig å la henne være i ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Sammen

Middag

Klokken er halv ti

Hva skal man si til de som hårdnakket hevder at man ikke sover godt på full mage? Frøken Fnupp tar her en grissini mens hun venter på desserten, efter å ha spist antipasti, en stor porsjon grønnsakssuppe med pasta, skinke, og salat. Klokken er halv ti.

Jeg elsker ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Middag

Leena

Leena

Min venn Leena

Det er godt med god vin og gode sigarer efter hjemmelaget suppe, men det er enda bedre når man sitter der i haven sammen med venner. Og enda bedre når alternativet er å ligge alene i en seng på et sykehus. Det var ikke Leena som bød på ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Leena