Arkivet

Vil ikke!

Vil, vil ikke!

Alle må hjelpe til

Hva skal man gjøre med en liten pike som veldig gjerne vil sove, men som absolutt ikke vil legge seg? ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Vil ikke!

Julaften

Hovedpersonene

Lysekronen

Det er litt underlig for meg som ikke engang er døpt å dra med meg folk på gudstjeneste. Men vi har jo Paven i nærheten, omlag 20.000 ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Julaften

Sne

Sigarrøyking i Tromsø

Ah – det var tider det. Dengang en mann kunne røyke sigar, midt i gaten, uten å bli kritisert. Dengang alle var enige om at Kaffebønnas anti-røykepolitikk var noe søtt og sært man lett kunne forholde seg til. Dengang vi to bodde på magre 270 kvm og hadde mye ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Sne

Blitz

Julenisse

Om sannheten skal frem så lurte jeg meg ut på terrassen midt på natten, iført en sigar og utstyrt med min nye blitz. Jeg skulle øve meg på å bruke blitzen ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Blitz

Mine barn og barnebarn

Solbærsyltetøy

Som regel er jeg ikke forberedt når jeg møter noe som gjør at jeg synker hen i funderinger om fortiden. I dag var det solbærsyltetøy. FrodeF har gitt meg et glass i gave og i dag åpnet vi det til frokost. Her i Italia er det nemlig ikke grovbrød og leverpostei ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Mine barn og barnebarn

Norsk

Zoom H1 Handy Recorder

På slutten av året ser jeg, hvert år, med forbløffelse på min inbox. Per i dag (28 dager igjen!) inneholder den 696 eposter. De ligger der fordi jeg bruker inbox’en som en slags ToDo-liste. Problemet er velkjent: Sakte men sikkert synker ting nedover og blir borte. Med i ……….

Dette er et utdrag; arikkelen er her:Norsk