Vil ikke!

Vil, vil ikke!

Alle må hjelpe til

Hva skal man gjøre med en liten pike som veldig gjerne vil sove, men som absolutt ikke vil legge seg?  Hva andre gjør, det vet jeg ikke.  Men her hos oss, her kan man da sovne på fanget til Morfar mens de voksne fortsetter å snakke sammen.  Hvem som har det best av Frøken og Morfar er ikke åpenbart.

Tante Bodil

Som vanlig er det ikke noe problem for en toåring å holde seg våken helt frem til halv ti.  Fra syv til åtte lages det mat.  Allt må hjelpe til, også Mormor.  Så spiser vi fra klokken åtte.  Først caprese.  Derefter crostini, efterfulgt av kort pasta med blomkål.  Derefter pruciotto crudo med faggioli all’ucceletto.  Til slutt sitronkaken som Lee kom med på første juledag, men som det ikke var plass til da.  Til dette en rød som Bodil hadde med seg, og litt Muscato d’Asti til kaken.  En vanlig, eh, torsdag er det vel.

Kommentar-fritt nettsted