Blitz

Julenisse

Om sannheten skal frem så lurte jeg meg ut på terrassen midt på natten, iført en sigar og utstyrt med min nye blitz.  Jeg skulle øve meg på å bruke blitzen i mørket. Og jeg skulle snikrøyke en sigar. I prinsippet kan jeg røyke på kontoret men jeg er redd for å få kjeft av Marianne. Så jeg bruker natten til å kose meg så godt jeg kan.

Blitzen åpner nye muligheter og jeg er forbløffet over hva som er mulig. Det er lenge igjen til jeg har lært meg å bruke den. I det minste slik jeg liker å kunne bruke tingene jeg eier: Jeg liker ikke overraskelser fra ting.  Den er ikke så kraftig, men som bildet skulle vise så lyser den i det minste uten problemer opp hele hjørnet hvor jeg koser meg alene i natten.

Det vil være å ta for sterkt i å påstå at jeg ikke ble oppdaget der jeg satt og koste meg.

Ellers kan vi fortelle at Julenissen har ankommet Montemagno.

Kommentar-fritt nettsted