Europa: Vi er med (igjen)

Europa - med og uten oss

Europa – uten og med oss

Efter mange år er vi (igjen) med i Europa, slik europeere ser på Europa.  Naturligvis har ikke ubetydelige lille Norge blitt tatt inn i varmen alene, vi har fått være med fordi resten av landområdene på kontinentet nå er med.  Vi henger på lasset uten noen egen innflytelse, som vanlig.

Men det er likevel hyggelig å vite at når et par hundre millioner av våre nærmeste naboer ser på kartet over Europa, så er vi i det minste med i synsfeltet.  Enhver tilnærming til Europa er en fordel, mener nå jeg.  De viktige problemene i verden, som jeg mener hverken er boligprisene i Oslo-området eller smørkrisen, krver samarbeid.  Så enkelt er det.

Uansett – takk Europa for å ta oss (litt) med igjen.

Kommentar-fritt nettsted