Søndag i Oslo

Kunst

Kunsten får faktisk sitte i fred

Prosecco

Prosecco er ikke bare godt, det er vakkert óg

Klassisk historie: ung mann drar fra Mamma til militæret, derefter blir han, efter et par uker, plukket opp av Hustruen, og siden har hun passet på ham.  Slik var det.  Synd romanen Latterlige kjærlighetshistorier allerede er utgitt.

Det er søndag i Oslo.  Himmelen er ikke mørkegrå, bare lysegrå.  Yr sier det skal bli sol.  Alt ligger til rette for nok en fin alene-dag.  Iført hatt og frakk, med aviser under armen, skal det flaneres på Carl Johan.

Nå som jeg bor alene for første gang har jeg mer å tenke på enn jeg var forberedt på.  Jeg må ta det i passe store biter.  Det er som med prosecco: Om korken rykkes ut blir det ulekkert.

Motto for dagen er fra Ibsen Kan hende jeg seiler min skute på grunn.  Men så er det dog deilig å fare!

Kommentar-fritt nettsted